Artikler/nyheter

Vis filtrering

23 resultater

Type artikkel
Velg område
23 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nytt naturskadeforsikringsregelverk

    Fra 1.1.2025 trer nytt regelverk for naturskadeforsikringsordningen i kraft. Det skal blant annet bygges opp et sentralt fond, styresammensetningen endres og forsikringsselskapene får dekket administrasjonskostnader knyttet til naturskadeforsikring.

  2. Naturskadeåret 2023 når nye høyder

    Erstatningene etter naturskader er rekordhøye i 2023 med nesten 4,2 milliarder kroner. Det er særlig erstatningene etter ekstremværet Hans som trekker summen opp.

  3. Mye naturskader på nyåret

    Hittil i år har det vært mye naturskader. Stormen Ingunn førte til naturskadeerstatninger for nesten en halv milliard kroner, viser oppdaterte anslag fra Norsk Naturskadepool.

  4. Krevende værforhold med mye nedbør

    Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel på grunn av krevende værforhold med mye nedbør, sterk vind og fare for skred. Dette spesielt for Vestlandet, Rogaland og Agder. Det må påregnes et stort antall skader på bygninger, innbo, hageanlegg, tomt og veier.

  5. Naturskadetopp i 2023

    I fjor var det mange naturskadehendelser og erstatningene er rekordhøye. Naturskadeerstatningene er anslått til nesten 3,8 milliarder kroner, viser tall fra Norsk Naturskadepool.

  6. 2023 blir et omfattende naturskadeår

    Mange og kostbare naturskader rammet landet vårt i 2023. 2023 er det dyreste året siden naturskadeforsikringsordningen ble opprettet i 1980, viser tall til og med november.