Aktuelt

Gå til hovedinnhold

Aktuelt

Naturskader for 150 millioner etter «Ylva»

Ekstremværet «Ylva» som herjet i Nord-Norge i november har anslagsvis ført til 2000 skader og erstatninger på rundt 150 millioner kroner. Det viser tall fra Finans Norge og Norsk Naturskadepool. 

Mange takskader etter ekstremværet «Ylva»

Det er meldt inn flere hundre skader til forsikringsselskapene etter ekstremværet «Ylva» som særlig herjet i Nordland og Troms. Det er mest takskader, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge.

En halv milliard etter storflommen

Storflommen på Sørlandet er en av de verste flommene i nyere tid målt i skadeomfang. Flom, jordskred og enorme nedbørsmengder har hittil ført til rundt 3000 innmeldte skader til forsikringsselskapene, viser tall fra Finans Norge og Norsk Naturskadepool. 

Hus omgitt av vann. Foto.
Foto: Eirik Søbye

Store skader på Sørlandet

På Sørlandet er en rekke beboere evakuert fra sine hjem på grunn av flom og store nedbørsmengder.  NVE har oppgradert flomvarselet til rødt i Agder-fylkene, som er høyeste nivå på fareskalaen.

Skadebehandlerkurs i Norsk Naturskadepool

Videregående kurs 1.-2. november er fullt.                                                                  Det blir satt opp kurs for Videregående skadebehandlere 22.-23. november på KNA Scandic Vika Påmelding til pool@finansnorge.no innen 18. september.no

Skadebehandlerkurs i Norsk Naturskadepool

Det avholdes videregående kurs for skadebehandlere på KNA Scandic Vika 1. og 2. november 2017. Emne for kurset er: Hvorfor kurs, om ordningen, statistikk, andre aktører, saksbehandling, skadeårsakene storm, stormflo, flom, jordskjelv/vulkanutbrudd, spesielle temaer, naturskader på nett og vi løser oppgaver.                                                               og Det...